تحویل کوتاه مدت یک هفته ای – محصولات شرکت Hormann – شعبه خاورمیانه و آفریقا

شعبه خاور میانه و آفریقا شرکت Hörmann ، مستقر در شهر دوبی کشور امارات متحده عربی، شرایط  زمانی جدید تحویل محصولات ذیل را ، یک هفته، اعلام نموده است:

 

  • درب سکشنال صنعتی SPU F42

درب های ساختمان نه تنها باید بسیار محکم باشند، بلکه باید دارای ویژگی های عایق حرارتی مناسب باشند. درب SPU F42 Hörmann یک درب سکشنال ساخته شده با پنل های چهارچوب فولادی است که به طور مطلوب این الزامات را برآورده می کند.

 

  • درب سکشنال پارکینگ DSU

تصمیم به زیبایی بیشتر، ایمنی و راحتی در خصوص درب های سکشنال غیر صنعتی، دقیقا درست و شایسته بود. می توان از گزینه های مختلف پنل درب برای مطابقت با معماری خانه خود، انتخاب مناسب را انجام دادو از تجربه کیفیت برتر، لذت برد. همه درب ها به یک اپراتور درب مجهز است که عملا به انجام سرویس های مبتنی بر نگهداری، نیاز ندارد و شما را با آخرین تکنولوژی پیشرفته همراه می سازد.

 

  • درب رول آپ صنعتی DRU

هورمن به طور قاطع درب های رول آپ صنعتی خود را با  پروفیل Decotherm بهبود داده است. ترکیبی از هندسه به طور کامل بهینه شده با آلیاژ فولاد مخصوص، نشان می دهد که امروزه چه چیزی در ساختمان کرکره های صنعتی، امکان بکارگیری دارد.

 

  • درب سریع السیر

هورمن درب های داخلی و خارجی با سرعت بالا را همراه با تجهیزات عملکردی، کنترلی و ایمنی ارائه می دهد. این محصول برای ساختمان هایی با اختلاف درجه حرارت داخلی – بیرونی زیاد یا محیط های استریل ساخته شده است، تا در زمان کوتاهی بصورت سریع و ایمن، باز و بسته شود.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر، کاتالوگ لینک ذیل را بررسی فرمایید:

Industrial doors and loading technology – One week delivery

درب لولایی نفررو با پاشنه تردد-آزاد شرکت هورمن

درب لولایی نفررو با پاشنه تردد-آزاد شرکت هورمن

Wicket Doors with Trip-Free Threshold

درب های نفررو با آستانه (پاشنه) تردد-آزاد یا Trip-Free Threshold، احتمال وجود ریسک خودکشی  افراد یا صدمه دیدن آنها را کاهش می دهد.

چرخ دستی ها به آسانی می توانند از جنس فولاد ضد زنگ آستانه فولادی با لبه های گرد، عبور نمایند.

درب های نفررو  با پاشنه تردد-آزاد مزایای بسیاری دارد:

  • درب نیازی نیست برای ترافیک عبور نفرات، باز بماند.
  • خطر برخورد پا و به دام افتادن انسان را کاهش داده و سبب عبور آسان چرخ می شود.
  • سیستم فتوسل، عملکرد درب اصلی را زمانی محقق می شازد که درب نفررو، بسته باشد.

درب های نفررو  با آستانه (پاشنه) تردد-آزاد ، با عرض مفید 905 میلی متر، الزامات یک درب فرار یا اضطراری را برآورده می کند.

درب های نفررو  با پاشنه تردد-آزاد، اختراع ثبت شده در اروپا بوده و صرفا در درب های سکشنال ساخت شرکت هورمن آلمان، ارائه می شود.

در فیلم ذیل، عملکرد پاشنه تردد-آزاد شرکت هورمن، به نمایش گذارده شده است:

شرکت هورمن – شعبه خاورمیانه و شمال آفریقا

دفتر جدید، سایت مونتاژ محصولات و نمایشگاه افتتاح شد

شعبه جدید Hörmann ، در شهر دوبی کشور امارات متحده عربی، در 7000 متر مربع ساخته شده است و در اکتبر 2015 به طور رسمی درهای خود را برای عموم مردم باز کرد. نمایشگاه، آخرین محصولات و راهکارهای لجستیکی شرکت را نشان می دهد. همچنین دارای امکانات آموزشی داخلی است که یک محیط یادگیری تعاملی را فراهم می کند و قابلیت های محصولات شرکت هورمن را در یک روش قابل دستیابی و کاربر پسند، نشان می دهد.

نمایشگاه محصولات ذیل را ارائه می دهد:

  • درب های سکشنال صنعتی
  • کرکره های صنعتی
  • درب های سکشنال پارکینگی
  • کرکره های پارکینگی
  • درب سریع انعطاف پذیر
  • درب سریع اسپایرال
  • تجهیزات بارگیری: داک هوس، داک لولر، داک شلتر، ضربه گیر ها و …
  • درب های لولایی فلزی
  • درب های فلزی مقاوم به حریق
  • درهای چوبی داخلی
  • درب کشویی شیشه ای
  • کرکره های گریل دار
  • درب ورودی
  • اپراتور (جک) درب های پارکینگ

Hörmann خاورمیانه و شمال آفریقا با حضور در تعدادی از پروژه های معتبر از جمله Ferrari World و برج Rolex ، همچنین شمار زیادی از پروژه های دیگر در سراسر منطقه با ماهیت استقرار خطوط لوله محلی، ارائه دهنده سیستم های کاملی برای داک هوس های بارگیری صنعتی ، درب های سریع بازشو برای کاربری های مسکونی، درب های دودبند و درب های اداری با گرید کیفی A می باشد.

 

امید  علی نیا

معاونت مهندسی فروش

راهکارهای لجستیکی، در واقع همان طرح های لجستیکی هستند که شامل نحوه بکارگیری استاندارد درب های صنعتی، پنجره های UPVC و آلومینیومی، تجهیزات بارگیری یا تخلیه انبار، مسدود کننده ها، پرده های هوا و انبارهای موقت در یک واحد صنعتی می باشند.

راهکاری های لجستیکی صنعتی

با توجه به تجربه چندین ساله خود در صنعت سامانه های بازشو ، همچنین سوابق فعالیت های لجستیکی خود در صنعت خودرو و الزامات لجستیکی شرکت ساپکو، به نظر می رسد درک صحیحی از مفهوم “لجستیک” و “راهکارهای لجستیکی صنعتی” توسط کارشناسان و مهندسین مرتبط با این مبحث، صورت نگرفته است. در این مقاله، سعی بر این است با مرور تعاریف این مفاهیم کاربردی، تا حد امکان، همگرایی بیشتری بین کارشناسان فعال در این زمینه پدید آید و موجبات توسعه ” مهندسی لجستیک ” را با توجه به منابع هوش ایرانی در کشورمان، فراهم آوریم.

  • لجستیک

تعريف لجستيك از نظر ” انجمن مديريت لجستيك ” عبارتست از :

” لجستيك آن بخش از فرآيند زنجيره تامين است كه عهده دار برنامه ريزي ، اجـرا و كنتـرل مـوثر و كـاراي جريان روبه جلو و معكوس ، انبارش كالاها ، خدمات و اطلاعات ما بين نقطه مبداء و نقطه مصـرف در جهـت برآورده سازي نيازهاي مشتريان مي باشد.”

و تعريف ديگري كه ارائه شده:

” لجستيك شامل تمامي عمليات ضروري براي تحويل كالاها يا خدمات مي باشد، بجز نحوه سـاخت يـا انجـام خدمت دهي. ”

براي ارائه تعريف مناسبي از لجستيك در سطح سازمان، مي توانيم لجستيك را از نظر محدوده فرآيندي در سـطح سازمان مشخص كنيم. در واقع فرآيندهايي كه اجراي آنها مي توانند در حوزه فرآيندي لجستيك قرار گيـرد و به نوعي بر روي فرآيند لجستيك تاثيرگذار باشند.

جهت تعریف بهتر “راهکار های لجستیکی صنعتی”، فرآیند های لجستیکی و اهداف و شاخص های آنها را، در دو بخش ذیل، مورد بررسی قرار می دهیم.

  • فرايندهاي لجستيكي

برخي از اهم اين فرايندها عبارتند از:

  • تامين (پشتيباني از جريان فيزيكي)
  • توليد (پشتيباني از جريان فيزيكي)
  • برنامه ريزي (منابع لجستيكي / تامين / توليد)
  • انبارش و نگهداري
  • حمل و نقل (رو به داخل / جابجايي هاي درون سازمان / رو به خارج)
  • بسته بندي (پشتيباني از جريان فيزيكي)
  • دريافت و ارسال كالا

به خاطر داشته باشيد كه هدف، ايجاد فرايند مستقلي به نام لجستيك در سازمان نيست بلكه لجستيك، در قالـب فرايندهايي كه سازمان تاكنون براي خود تعريف نموده نيز قابل ارائه است. به شرطي كه ارتباطات مناسب فرايندي در آن ديده شود و تصوير مناسبي از اقدامات لجستيكي در سطح سازمان ارائه گردد كه بـا هـدف برقـراري يـك جريان  (Flow) مواد روان تر اجرا مي گردند.

فراموش نكنيم لجستيك به فعاليتهايي اطـلاق مـي گـردد كـه بـا جابجايي و حمل و نقل مواد و قطعات (در هر دو سطح زنجيره تامين و سازمان) سروكار دارند. ضمن اينكه پيشنهاد مي گردد كه فرايندهاي مورد اشاره در بالا، (تا حد امكان) به تفكيك در فراينـدهاي سـازمان ديده شوند. ولي اين انتظار هم وجود دارد كه با توجه به ماموريت و رسالت كاري سازمان، شكل كاملا تلفيق شده و يا مجزايي از فرايندها را نيز ببينيم.

 

  • اهداف و شاخص های لجستیکی

سازمان مي بايست اهداف لجستيكي را تعيين نمايد و از طريق شاخص هاي مناسب، آنها را اندازه گيـري و پـايش نمايد. اين هدف گذاري در پنج حوزه صورت مي گيرد:

  1. موجودي ها
  2. تحويل به موقع
  3. زمانهاي انتظار لجستيكي
  4. انحراف از توليد
  5. هزينه هاي لجستيكي

ذكر اين نكته نيز ضروريست كه شاخصهاي قابل استفاده در حوزه لجستيك سازمان، فقط محدود به شاخصهـاي فوق الذکر نبوده و سازمان می تواند حسب مورد، شاخصهاي ديگـري را نيـز در فرآينـدهاي خود داشته باشند.

  • راهکارهای لجستیکی صنعتی

با توجه به معیارهای اثربخشی فرآیند لجستیک که در بند قبل، مورد پردازش قرار گرفتند، به سادگی می توان درک صحیحی از مفهوم “راهکارهای لجستیکی صنعتی” یا همان “Industrial Logistics solutions” ارائه داد.

به طور خلاصه، به راهکارهایی که مقادیر شاخص های فرآیند لجستیک را بهبود دهد، راهکاری های لجستیکی می گویند.

به عنوان مثال، در یک سایت تولیدی، بکارگیری درب های سریع السیر در مسیر تردد لیفتراک به جای درب های معمولی با سرعت نرمال، بر روی هر پنج شاخص فوق، تاثیر داشته (به شرط اینکه در کلیه فرآیند های مرتبط با شاخص فوق، لیفتراک بکار گرفته شود) و آنها را بهبود می دهد.

از سوی دیگر در طبقه بندی راهکارهای لجستیکی، میزان بهبود حاصل شده، تعیین کننده اهمیت و اولویت راهکار لجستیکی مربوطه خواهد بود.

 

  • لزوم بکارگیری راهکارهای لجستیکی صنعتی

مفاهیم اصلی:  ” لجستیک ” و “مدیریت لجستیک “

در ویکی پدیا، لجستیک بصورت ذیل تعریف شده است:

  • مدیریت جریان کالا، اطلاعات یا هر نوع منابع دیگر؛ مانند انرژی یا انسان‌ها بین محل تولید یا محل موجودی تا نقطه مصرف یا مورد نیاز برای برآورده کردن نیازهای مصرفی (معمولاً در سازمان‌های نظامی). “
  • لجستیک: هنر و علم به دست آوردن تولید، توزیع مواد و محصول در مکان مناسب و در مقدار مناسب است.
  • لجستیک: شامل یکپارچه‌سازی اطلاعات، حمل و نقل، موجودی کالا، انبارداری، جابه‌جایی کالا و بسته‌بندی و در مواردی نیز شامل امنیت نیز می‌شود.
  • لجستیک قسمتی از زنجیره تأمین است که ارزش زمان و مکان را به آن می‌افزاید.

شرکت‌هایی در ایران کار لجستیک را انجام می‌دهند مثل شرکت پایگان، ایران مارکت و …

در ویکی پدیا، مدیریت لجستیک بصورت ذیل تعریف شده است:

  • مدیریت لجستیک به عنوان نقشی در زنجیره تأمین است که وظیفه‌دار طراحی، نحوه اجرا، کنترل و افزایش بهره‌وری کلیه فرایندهای مرتبط با ذخیره‌سازی کالا و جریان‌های جلو برنده یا عقب رونده مؤثر، ارائه سرویس‌ها یا اطلاعات مرتبط از محل تولید تا نقطه مصرف به طوریکه نیازهای مشتریان را برآورده سازد، می‌باشد.

به شخصی که بصورت حرفه‌ای در مدیریت لجستیک مشغول به کار است logistician  می‌گویند.

چارتر مؤسسه لجستیک و حمل و نقل (‍CILT) در ۱۹۱۹ در انگلیس تأسیس شد و رویال چارتر را در سال ۱۹۲۶ تأسیس کرد. موسسات چارتر یکی از مهم‌ترین بخش‌ها یا موسسات در زمینه لجستیک و حمل و نقل هستند که وظیفه امتیاز دهی میزان کیفی خدمات حرفه‌ای را در مدیریت لجستیک بر عهده دارند.

 

چرا بکارگیری ” راهکارهای لجستیکی صنعتی ” از الزامات هرگونه فعالیت صنعتی به شمار می آید؟

هدف از ذکر تعریف لجستیک از منبع قابل استناد دیگری همچون Wikipedia ، اشاره به تمرکز این مفهوم به “زنجیره تامین” است. بنابراین زمانی لجستیک و راهکارهای لجستیکی صنعتی، مطرح می شوند که “زنجیره تامین مشخصی” تعریف شده و قرار است شروع به فعالیت نماید یا در حال فعالیت است.

در زنجیره تامین قطعا” ماهیت های مشخصی همچون شرکت ها یا سازمان ها، فعالیت دارند که در نقشه فرآیند های آن سازمان، فرآیند لجستیک ، فرآیندی است که در کل سازمان جاری است و نمود دارد.

با این نگاه به لجستیک، در اختیار داشتن راهکارهای لجستیکی صنعتی طبقه بندی شده، یکی از نقاط قوت هر سازمانی در دستیابی به “زنجیره تامین با راندمان سطح بالا”، خواهد بود.

 

امید  علی نیا
معاونت مهندسی فروش